Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Tuesday, January 31, 2012

Result Dan Firework



Salam 'alaik :)

Fuhh..dah lama x menconteng kat sini sejak minggu final exam hari tu..reason,
Malas. Xde cerita. Huhu.

Result exam dah keluar dah semalam. Alhamdulillah...pass :)

Aku nebes giler kot masa nak cek semalam. Ditambah dengan bunyik bunga api + mercun yang x henti berdentum kat luar rumah macam perang. Makin serabut kepala otak aku. Hukhuk. Mase nak cek tu, aku siap tutup mata macam nak tengok citer seram. Haha. Bile tengok status pass, rasa bersyukur sangat2. Rase nak nangis pun ade. Bukan pe, aku pernah rase perasaan bile 1 subjek kite fail. Aku xnak rase dah. Serik.

Pasal cgpa plak, cam biase la..memang susah nak naik. Nak turun punyeeela senang. So goal aku just nak maintainkan je cgpa tu. Xpela x tinggi macam orang2 lain, stil bersyukur..

Oleh sebab xde subjek yang perlu direpeat, so aku x perlu b'susah2 nak add manual mane2 subjek. Lega..hehe. Sem depan subjek2 yang aku ambik berat2 belaka. Makanye kene work hard la. Harap2 leh berubah dan x main2 sangat dah. Huuu.

Hmm..cuti dah tinggal brapa hari je lagi. Cepatnye masa berlalu.

Ha lupe lak..nak cakap, Thank you, Arigato, Kamsahamnida kat kawan2 aku yang banyak tolong aku sebelum nak exam hari tu..x perlu kot mention nama, you know who you are kan...thanks sangat2.. =)

Ok, before aku stop type, aku nak cakap yang aku dah ade tumblr.



Sila la lawat :)
biasa je sebab x pro lagi..
Sesapa yang ade tumblr tu, leh la bagi link, nanti i follow...hehe..
Ok, chow, adios, salam :)



p/s: Best jugak cek result sambil ade sound effect firework. Bukan senang nak rasa. Kau ade? :P

4 comments:

FasiHaH SupiaN said...

tahniah shafika!!

♥cik shaf♥ said...

@FasiHaH SupiaN tahniah jugak seha! =) result kte biase2 je..x gempak mcm die.. ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

congtare2!! hehe..jom struggle for next sem..hehe..

♥cik shaf♥ said...

@visitme@FaTiN cOrNeR congrate to u t0o..yaa..let's struggle n strive for the best!.. ^__-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.