Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Sunday, February 14, 2016

Awak kat mane?

Assalamualaikum :)                        

Lame giler weh x update blog..haha

Ok nak bagitau, dah setahun sebulan dah aku keje kat tempat keje sekarang..tahniah kat diri sendiri sebab mampu bertahan..haha *tepuk bahu*
Stay hotel 2 hari 1 malam free (staff birthday voucher) pon dah rase dah..hehe :D

Tapi bukan tu yang aku nak citer. Aku nak citer pasal jodoh.
Bile nak jumpa jodoh ni weh?? Sobs~
2016. Dan aku sedar umur aku akan bertambah lagi 1 angka kat belakang.
Actually mase umur amik spm dulu2, aku plan aku nak kawin tahun 2016. Nampaknye aku hanya mampu berangan..hahaha
Sekarang ni, bila bukak FB, tengok sorang2 kawan tukar status, memang rase jelez la kan..tipu la x jelez..
Dan diri ini masih lagi sama macam dulu..stay single..don't have a boyfriend and not even having a close guy friend..
Still having crush to guy yg aku nampak charming..and that's it..crush is just a crush..haha
Actually ade la kawan yang try nak kenenkan aku dengan seseorang..tapi x menjadi..haha..mungkin x serasi..
Nak kata aku memilih..bagi aku, mesti la kene pilih..lelaki tu akan jadi imam kita kottt..tapi bukan la aku nak yang perfect..at least kalau main criteria yang aku nak tu die ade, aku ok je..
Anyway, aku mungkin belom ade someone special lagi, tapi aku bersyukur sebab aku masih ade kedua2 parent dan family members..Alhamdulillah :)
I think its better for me to spend time with them and also with friends yg masih single..lol
I'm gonna enjoy my single life as it is..
I believe there will be hikmah behind all this..juz that we can't see yet..
I believe that love is a responsibility. And maybe i am not ready to hold that responsibility yet..
So chill, layan korean drama and wait for the miracle to come :P

Adios ;)
Bile nak jatuh dari langit ni? :P



2 comments:

visitmefatin.blogspot.com said...

still active blogging??? hahahahhaa..

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.