Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Wednesday, August 10, 2011

Chatting dan Add/drop

Salam Ramadhan ke-10.

Nak cerita sikit ni. Cerita ni tentang aku. Kalau tak berminat nak tau, sila jangan baca. :)

Aku seorang yang tak berapa nak boleh fokus kalau buat 2 kerja dalam 1 masa.
Lebih2 lagi bila chat or message.
Kalau aku tengah taip sms dan ada orang yang nak bercakap dengan aku, aku akan macam,
'Stop2..jap2..aku tengah msg org..'
So diorang memang kena faham la sebab aku akan sangat fokus dengan apa yang aku tengah taip dan aku tak dapat dengar apa yang orang tu tengah cakap kat aku.
Sama la jugak bila Ym ke apa. Aku tak boleh nak fokus sangat kalau chat dengan lebih 2 orang dalam 1 masa. Pening kepala. Macam malam semalam. Dengan YMnye, FBnye, SMSnye. Huhu. Malam semalam barulah aku dapat tengok friend list kat YM aku ni ramai yang available. Sebelum ni ramai invi rasanya.

Semua gara2 prereg subjek untuk next sem. Huhu. Semua on Ym and chat FB sebab nak tau status masing2. Berjaya ke x m'add subjek.
Tapi macam biasa, akan end up dengan frustation sebab no available section and
tak habis2 muncul ayat "Server time out. Please refresh your browser"
. Sabar jela. Pastu kadang2 tu, boleh pulak dia cakap 'Wrong password or pin number". Huh?. Aku buat remember password kot. How come?. Haih, system..system.
Nasib baik la pon prereg tu start pukul 12 a.m. Kalau pagi2 camni, mau kurang pahala puasa aku.

Tapi lepas aku cuba dan cuba, pukul 1 lebih camtu kot, aku berjaya add 1 subjek yang aku plan nak ambik. Tulis je kat status FB dah give up, tapi....hehe. Cuma nye, dia bukan section yang aku nak. Tak tau nak drop ke x nanti. Tengoklah keadaan. Nanti masuk sem baru kena buat manual nampaknya. Ada 1 lagi subjek yang aku nak add. Aku tak pernah lagi kena buat manual. Fes time la nanti tu. Semoga dipermudahkan.

Ok lah. Tu je nak diceritakan. Menyesal x baca?. HuHu.
Okey, aku nak sambung tido. Semalam aku tido kul 3 pagi kot. Dah lama tak tido lambat camtu. Tapi boleh je bangun untuk sahur dan subuh tadi. Alhamdulillah.
Orite, selamat malam di pagi hari.


2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

ha..alhamdulillah dh tu dpt add..try ds plak..

♥cik shaf♥ said...

lorh, ko on9 ke..hehe..
erm, alhamdulillah..
ds kene wat manual la nmpknye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.