Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Saturday, September 10, 2011

Back to campus


Salam 'alaik :)


Waktu ni kebanyakan status kat FB cakap pasal packing barang...huhu..cuti sudah habis lorr...cepat sungguh kan masa berlalu....
xnak balik u, xnak balik u http://www.smileycodes.info hehe..over! :P

Aku x pack apa2 pon lagi..haha..relax la..lagipun xde la banyak sangat barang yang nak dibawak pon sebab aku kan amik short sem sebelum ni, so barang2 aku banyak aku tinggal kat hostel :)
By the way, I balik petang esok, insyaAllah...u?


Bila dah nak masuk sem baru ni kan, teman rase berdebor le pulak...mana taknye, subjek2 semua dah makin susah..dah makin mendalam..secara otomatiknya, diri pun kena la jadi makin rajin...http://www.smileycodes.info aww, rajin ke?


Apepun, selamat kembali ke kampus buat teman2 yang disayangi..cewah! ;)
Selamat add manual bagi mereka yang tak berjaya reg subjek secara online hari tu---> macam aku ;(
Selamat bercinta dengan subjek2 baru, contohnya commercial law---> macam aku.
Juga selamat mencari "sumber inspirasi" baru...ehh?...hehe =P

Kesimpulannya, semoga urusan kita semua dipermudahkan Allah..ameen ya Rabbal 'alamin.





p/s: aku pernah terjatuh dan aku tak mahu tersungkur untuk kali kedua.

Rabbi yassir wala tu'assir, Rabbi tamim bilkhoir.


4 comments:

Marina said...

selamat kembali belajar....salam perkenalan...marina bacer sini

www.marinafazli.blogspot.com

♥cik shaf♥ said...

@Marina
terima kasih :)
salam perkenalan juge..thanx sudi singgah sini...ok, will visit ur blog ;)

cinnamon.com said...

salam,kembali belajar,saya follow kat sini

♥cik shaf♥ said...

@ cinnamon.com
w'salam..terima kasih :)
dah follow kamu balik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.