Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Sunday, September 25, 2011

Ceritera sem baru

Salam 'alaik :)

Hari ni, tepat 2 minggu sejak aku masuk sem baru.
Takde apa cerita yang menarik pun. Semuanya biasa je.
Bila aku call rumah, x sampai berapa minit berbual dah letak phone. Sebab takde cerita. Kiranya call sekadar untuk melepaskan rindu mendengar suara2 mereka. Huhu.
Lagipun, aku dah balik masa 1st week hari tu..hehe..
Sebenarnya tak pernah2 sebelum ni aku balik rumah 1st week masuk sem baru. Tapi syok oo balik rumah hari tu. Gi tengok citer Johnny English dengan family. Best giler kot citer tu. Kelakar habis. Tak rugi tengok. =)

Semalam kan, laptop aku buat hal lagi. Asal aku balik kampus je buat hal. Sabo jela. Skrin laptop boleh plak tetiba blank pastu bertukar2 warna putih,hitam,merah,hijau,biru.
Terkejut aku. http://www.smileycodes.info
Tapi nasib baik hari ni dah ok. Alhamdulillah. Bukan pe, baru je 3 bulan yang lepas aku hantar gi kedai, tukar skrin and chip. Takkan rosak lagi kot. Duit dah banyak keluar kott. Hope dia dah tak buat hal lagi. I need you my lappy. Don't make me worried again, ok dear.

Ha, bercerita pasal sem ni plak. Aku amik 5 subjek je. Ok, memang pelik budak accounting amik 5 subjek je bila supposed kitorang kena amik at least 6 subjek. Dah nak wat camne, i've no choice. Subjek2 lain mostly pre-requisite die Company Accounting. Dan aku baru nak amik subjek tu sem ni. So..pasrah jela. Tapi aku sangat suka semester ni kalau nak dibandingkan long semester yang sebelum ni.
Ada waktu untuk lelap mata time tengah hari. Ada kawan masa pergi dan balik dari kelas. Ada kawan kat dalam kelas. Ohh, sangat bahagia. (cam over je ayat ni..haha).

Pastu ade la 1 hari tu aku terserempak dengan sumber inspirasi aku. 2 kali. Tu yang rasa nak senyumm je tu. http://www.smileycodes.info Haha. =p
Walaupun kuliyah sama, tapi chances untuk terserempak tu sangat sikit. Huhu.
Pada yang xtau mesti tertanya2 siapakah beliau. Haha. Don't worry la. Aku admire beliau dari jauh je. Takde perasaan lebih dari tu pun. Sy tau sy kena jaga hati. Untuk sape? untuk future husband. Sapa future husband tu? I pun xtau maaa. Only Allah knows. Huhu. Cuma berdoa dan berharap dia seorang lelaki yang baik. Ameen2. Sekarang, fokus kat study dulu ye. ;)

Ok. Stop. Dah makin open plak cakap pasal ni kat blog. Bahaya2. Sekarang ramai stalker. Haha. =p
K tu je nak taip.
Terima kasih sudi baca. http://www.smileycodes.info

Kalau anda student, sy nak wish, belajar elok2 ye.
Kalau anda sudah bekerja, kerja elok2 ye.
Salam. Peace.
^__-







2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

weiii!! aku nk tau sapakah itu?? hahaha..

wajib bg tau aku kt kelas CA nnt!hahaha..

♥cik shaf♥ said...

hahaha...mane leh bgtau..nnt ko pon minat die..hahaha =PP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.