Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Saturday, October 20, 2012

Holiday mode :)

It's MIDBREAkkKK...!!!
Home Sweet Home~
=D

Baru sampai rumah pagi tadi..
On the way balik, kene bebel dengan abah sebab x sambung2 lg belajar kereta =_="
Abah cakap, xyah guna alasan busy..setiap org ade 24 jam...
Pastu abah tanya, xde blaja subjek Time Management ke? biar reti menguruskan masa dgn betol..err...haha 
Ok, i know its my fault suke tangguh2...nanti la susun schedule bile nak blaja balik kereta ni..
tgk,ayat "nanti" lagi =_="

B'balik kepada citer midbreak, seminggu je pon kitorang cuti..
balik ni pon bawak bnyk notes utk dibuat revision, kononnye.. ;P
cuti ni pon bukan bleh relax sgt, assignments and 5 midterm menanti lepas midbreak nanti..
week after midbreak nanti ade 2 midterms..
aaa...cam xnak balik uia je rase...

Tapi bile dah kat rumah ni, lupakan la dulu esaimen n exam, aku nak online sampai lebam..haha
Nak tengok Running Man, We got Married, Adam dan Hawa dll...
ngeee :D

Ok bye.




p/s: half a semester gone. got only another half sem that i can see you, crush.


5 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

nama pn mid break. chillax lah.hehehe.. aku pn jgn harap la nk bukak buku. nk cuti puas2..

♥cik shaf♥ said...

tgh chillax la nie...haha..
buku tu mmg x bukak kot, tp esaimen mmg kene buat..huhu

Anonymous said...

apa ni cik shafika, xbelaja time management ke? tgk citer we got married, nak kawin ke? p blaja nuh

Anonymous said...

today is ur bezday..update la blog cepat..dpt kek ke? hadiah ke?

♥cik shaf♥ said...

to Anonymous: amboiii...ko ni mesti "alif alamin" kan? ~.^
eee,suke ht org la nak tgk citer pe pon... =.='

yela...jap gi org update..xde pon hadiah or kek..xpe, wish pon dh cukup, really appreciate it :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.