Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Saturday, October 13, 2012

I'm a big big girl


Sejuknyeeee............

Mahallah aku dah la kata atas bukit, kalau hujan memang sejuk sampai tulang! (ok, hiperbola di situ) huhu

Week 5 untuk semester ni dah berlalu...

Week 6 which is next week pulak penuh dengan midterm exam dan quiz..
Week 7? MIDBREAK!!!! =D

Sebenarnya banyak benda yang aku pikir dalam otak aku sekarang ni...
bertukar2...

                        Exams...

Assignments....


                Personal problem....

Lesen kereta

                                 Crush (?) 

=P


Hmm...

Kadang2 tertanya,
"kenapa Ya Allah Kau uji aku macam ni?"
"kenapa Ya Allah Kau uji dia macam ni?"


Tapi teringat 1 ayat ni,

“Allah tidak membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya..” (2:286)

So apa yang mampu, berdoa dan bersabar..
Semoga ade kebaikan dalam setiap ujian yang dia turunkan..
:'(




Outside it's now raining
and tears are falling from my eyes
why did it have to happen
 will it ever end







p/s: I purposely change the lyric a little bit.
Btw, ini bukan masalah cinta ye..harap xde yang salah faham..
sekian terima kasih.


2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

what?? crush?? who's that lucky guy huh??hihi..

♥cik shaf♥ said...

hahaha...lucky ke? :P
sorry,but this time i'll make it secret from everybody...ala, crush je pon..keke ^__-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.