Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Tuesday, November 22, 2011

Tak perlu tajuk


1. Nak cakap yang aku happy sangat2 tengok Malaysia menang semalam. Hehe. Aku ngan 2 orang kawan aku tengok dekat bilik tv blok E mahallah kitorang. Sebab tau kafe and bilik tv mahallah mesti penuh punyela. Kalau tanye sape pemain yang aku paling minat, i will say Baddrol, the coolest captain. Hehe. Tahniah Harimau Muda! X sia2 aku duk depan tv 3 jam, x study. Huhu.
*big smile*


2. Minggu ni aku sangat free. Meaning, xde quiz, midterm, or due date assignment. But, next week, aku boleh gila sebab ada quiz and group exercise Cm, quiz Ca, quiz Ob (ketiga-tiga subjek dalam 1 hari). Then, Test 2 Ca dan Midterm Commercial law hari jumaat. Sabtu pulak kena submit assignment parenting, aku buat tajuk "Konflik dalam perkahwinan". Tapi aku x start apa2 pun lagi. Hadoi.



3. Schedule untuk pre-reg subjek dah keluar. Maka, bermulalah kepeningan untuk menyusun jadual untuk sem depan. Dan yang paling pening, nak memikirkan skill apa yang aku nak amik untuk next sem. Cooking?or sewing?or maybe gamelan?..err..entah! dah la section dia bukak sikit je, persaingan sengit kot nak dapat skill hot tu. Hadoi lagi.


4. Baru start baca Contengan Jalanan by Hlovate. Dari awal sem lagi kawan aku dah bagi pinjam. Dan dari awal sem lagi jugak la aku biar je buku tu atas rak. Hahaha, teruk kan? Aku memang camni, mood nak baca novel selalu datang time time akhir sem. Masa mula2 baca, aku tersilap gi baca yang K2 punye story dulu. Haha. Nasib bek baru baca sikit je. Bile dah tersedar tersilap baru aku baca cerita Fend. As usual, citer2 by Hlovate mmg best sentiasa. Membuat kita berfikir. Dan memberi kita inspirasi. Cuma kadang2 pening la baca word berkaitan muzik yang x dapat difahami dalam novel ni. Huhu.


5. Nak rehatkan mata kejap. Jap lagi ada kelas.


Thanks for reading. Tata.


=)

2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

harimau muda the best!!

muslim the most best..!hehehe..

♥cik shaf♥ said...

haha..apepon, pemain feveret aku stil baddrol bakhtiar..hehe..esok ade lagi game, lawan bahrain..walaupon baddrol xde, tp aku tetap sokong diorang..Go Harimau Muda! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.