Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Sunday, February 10, 2013

Intership Week 4

Assalamualaikum..

Uhuk3..sory batok..aku x sehat sebenarnye..tetiba lak demam kan..tp stil larat la nak taip post ni..hehe


Erm pasal post aku yg before ni, aku nak ckp alhamdulillah sebab everything's going well for the time being..

dah bleh ":)"
xde ":'(" setiap malam dh..huu
Terima kasih kpd yg concern walaupon x tunjuk..dan kpd yg kirimkan doa secara sembunyi (kalau ade)..may Allah bless u ♥

Nak citer skit pasal praktikal...

sekarang rutin pegi balik keje aku dah bertukar..
dah lebih kurang 2 minggu aku pegi balik keje naik bas..
not bad la..ok je walaupon agak penat bile balik tu kan..
tapi minggu2 lepas ni plak aku akan pegi keje naik bas..tp balik ayah aku ambik..
aku saje je xnak ayah aku hantar pagi2 sebab nanti aku akan sampai kat sana pukul 7.30pg and...boring giler kot menunggu sengsorang sampai pukul 9.. @.@
baik aku naik bas,boleh keluar rumah lambat skit, pukul 7.05, sebab bas sampai around 7.15-7.25..cuma lepas dah turun bas,aku kena jalan utk ke tempat aku keje tu..around 20 minit la jalan kaki..tp xpela,pagi lagi so x penat sgt pon..anggap jela exercise..huhu
Lagi 1 reason, boleh la nampak 'pemangkin' before masuk keje..haha :P
ade la sorang lelaki ni(agak hensem)..aku slalu nampak die naik bas sama dengan aku pagi2..so aku jadikan la die pemangkin..kira pemberi semangat nak datang keje..
aku notice die pon sebab die naik bas kat bus stop selang 2 bus stop dr bus stop aku tunggu..and die selalu pakai sweater yang same kat luar baju kemeja/tshirt yg die pakai..so aku cam la die..lagipon x ramai lelaki melayu naik bas pagi2..huhu..
macam ni la orang single..xde bf,so suke hati kite la nak jadikan sape2 pemangkin kan.. 
:P

Pasal keje plak,dah makin ok la..dah boleh sesuaikan diri..dah reti buat sendiri..dah reti guna mesin photostat..haha..

Akak yang tukang ajar tu pun dah x moody macam before ni..dah leh ngam gak ar dengan die..bile aku tanya pon die jawab dengan baik..alhamdulillah..

Sekarang tengah cuti raya cina sampai selasa ni..nasib baik la aku demam ni time cuti2..yela,kitorang xleh amik cuti time praktikal except bg MC..

pastu sedih gak la sebab ni cuti terakhir utk masa terdekat ni..pasni mane ade cuti dah..sampai la bulan 5..hukhuk

K la, tu je nak citer. tq baca. bye :)








p/s: tlg doakan kite cepat sehat ea ;)






2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

'pemangkin'? sapekah?? hahaha.. fewwiitt..

bestla blh exercise..hee..

♥cik shaf♥ said...

hahaha..aku sendiri pn x kenal dak tu..name sume xtau..juz cam muka je..haha :D

bakar lemak pagi2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.