Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Sunday, May 8, 2011

Short sem. . .

Salam 'alaik...

Happy Mother's Day! ^^

memang la hari hari adalah hari ibu..
tapi bagi aku, hari ni special skit..
sebab ia disambut oleh semua orang di semua negara...
so aku yakin, ibu2 mesti ternanti2 ucapan 'Selamat Hari Ibu' dari anak2 mereka, kan... ;)

tahun ni aku xde hadiah pon nak bagi kat mak tersayang..
kad pon malas nak buat... :P
so, aku juz buat video guna movie maker..
simple je..budak baru blaja la katakan..huhu..
aku tak pasti mak aku suka ke tak..
suka kot..sebab die ade gelak mase tengok video tu tadi..hihi
i loveeee to see my mom smiling and laughing... :)
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile..
cewah....! ;)

Err..hari kak long takde ke?
O_o

Hm,
Esok pagi2 dah kena balik uia balik..
emoticon akan jadi camni..
:(((
huhu..macam biase la..aku tak pernah rase puas setiap kali cuti sem..
yela, 3 minggu je kottt..
huu..ape kes la..belom balik u lagi dah homesick.. =p
erm,,, rase cam nak balik umah setiap minggu jela short sem ni..
tapi abah kasi ke?
yela..stiap kali nak balik u, mesti mintak abah hantarkan..
nak balik sendiri leceh..
(pandai la budak ni bagi alasan kan) =P

Aku amik subjek Bahasa Melayu Komunikasi Perniagaan dengan Tilawah untuk short sem kali ni..
so credit hour aku 2 je coz tilawah zero credit hour..
=BM=
dengar macam senang je kan..
tapi kawan aku yang dah amik subjek tu sem lepas cakap susah beb subjek tu..
tapi oleh sebab aku amik 1 subjek je, insyaAllah aku boleh buat the best..
kali ni azam aku nak naikkan balik cgpa yang merudum jatuh hari tu...
anyway, hope dapat classmate baru yang best2 ;)
[wonder, ade x guy yang berani tegur aku sem ni?..haha..ups, lupe nak ckp, until now, i don't have any boyfriends, i mean kwn lelaki kat uia ni..not even one..caye x?x pcaye sudah..hu2]


Uit, ok la....nak gi kemas barang2 yang nak bawak balik u..
hm, esok lagi la, banyak giler barang nak kemas..
dah la aku tukar blok mahallah..mesti penat nak mengangkut barang2 dari stor ke bilik baru...
kene tido awal nampaknye malam ni..perlukan tenaga untuk esok..huhu


kepada teman2ku yang dapat short sem....jumpa di uia!
kepada yang mencuba untuk add manual subjek untuk short sem...gOOd luck!
kepada yang syiokkk sambung cuti lagi 4 bulan....i jelez dengan u orang ok... ;)


kalau ada sumur di ladang, boleh kita menumpang mandi, kalau ada yg umur panjang
, boleh kita berjumpa lagi..
i mean, kat sini la..huhu

Thanx sudi bace..
Assalamualaikum.


Keep smiling..........
It makes people wonder what you're up to
:)


2 comments:

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

kepada yang syiokkk sambung cuti lagi 4 bulan....i jelez dengan u orang ok... ;)

*yg nie aku suka..

♥cik shaf♥ said...

haa..yg tu aku x suke..haha.. =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.