Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Sunday, June 26, 2011

Multifeeling




Eh, cik shaf online? haha :P
Abaikan post sebelum ni ye...tak jadi rasanya nak simpan laptop..
cuma, kurangkan penggunaannya je..ececeh..haha..
serius, tak boleh la nak blaja je sepanjang hari..
ala..kira berehat sebentar bersama internet la ni..hihihi :P

Muti-feeling~
yup..that's how i feel rite now..

Rindu :(
rindu sangat2 dekat family..dekat my adik..tapi kalau call pon, mesti cam takde ape nak cakap..diorang pun bukannya suke sangat cakap dalam phone..slalu aku call rumah, sembang dengan mak je...huhu..

Tak sabar...
yup, tak sabar nak balik rumah..tak sabar nak tunggu hari rabu ni...
nak balik..nak balik...

Berdebar....
berdebar nak exam Tilawah esok pagi dan exam BM selasa petang..
rasa macam biar la waktu lambat berlalu..banyak lagi tak habis cover nih..
Bm memang bukan semudah yang disangka..pening nak mengingat segala tatabahasa dan panggilan kehormat..huhu
Tapi tadi kata tak sabar nak balik rumah, macam mana tu?..errkk..

Lapar...
perut ni asyik rasa lapar je..huhu..bestnye kalau ade kek coklat kat depan mata sekarang ni...huhu
tapi aku suka bila aku selalu lapar berbanding dengan bila aku hilang selera makan...
perasaan bila takde selera makan memang sangat menyeksakan!

Dan baru tadi, ade 1 lagi perasaan...

shock+hepy+excited!

emoticon jadi camne? camni kot..

pastu turn jadi camni...



hehe..yang emoticon ke-2 tu tipu ye..overacting sangat..haha

Ok la, nak tau sebab ape?..
sebab...

ada seseorang yang disegani ramai,
dengan tak disangkanya
telah menegur aku kat YM!
waa..sangat terkejut tau..
and aku dapat rase muka aku jadi pucat sekejap! haha..
memang la aku yang add die kat ym dulu, but tak sangka la die ade masa nak tegur..huhu

Siapakah beliau?
biarlah rahsia..hihi.. ;p
ala, of kos la bukan aku sorang yang die tegur kan..
tapi the fact yang die yang tegur aku dulu dengan ucapan 'Assalamualaikum',
buat aku rase beliau memang peramah.. :)

Semoga kejayaan mengiringi beliau...
aminn... :)


2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

aaa...sape2?? nak tau...(sambil hentak kaki)..haha..

nywy, may Allah bless 4 final..nnt kita susun jadual sesama next sem eh..

♥cik shaf♥ said...

hehe....... :D

thanx..takot gak nak exam bm nih..huhu..
wokeh..nnt roger2.. ^_-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.