Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Sunday, July 31, 2011

Ramadhan mubarak :)

Salam Ramadhan readers! :)

Alhamdulillah..akhirnya Ramadhan yang dirindui bakal tiba..
Esok insyaAllah kita semua akan mula berpuasa dan malam ni insyaAllah start tarawikh..
Alhamdulillah kerana diberi peluang olehNya untuk merasai Ramadhan ini sekali lagi..
Alhamdulillah Ya Allah! :)


To-do-list untuk Ramadhan dah dibuat. Harap2 menjadi la. Tak nak Ramadhan kali ni berlalu dengan sia2. Dan berharap Ramadhan kali ni lebih baik dari tahun lalu. Semoga dipermudahkan...

Tapi x dapat dinafikan la, ada beberapa cabaran untuk aku sempena puasa ni.
Contohnya;
# gaduh mulut dengan my adek :P
# buang masa depan laptop
# dengar lagu lagha
# tengok drama lagha
# dan lain-lain . . .

Oh, semoga aku dapat elakkan perkara2 di atas supaya ianya takkan menyebabkan pahala puasa ku nanti berkurangan..x mau, x mau! ;(



Ramadhan kali ni memang berbeza dari tahun2 lalu..
disebabkan jadual kemasukan semester baru yang dah berubah, aku akan berpuasa sepenuhnya di rumah..wah..sangat excited tau.. ^^
Tapi sure rindu nak merasai Ramadhan dengan kawan2ku..
sebab sebelum ni kami sama2 sahur, sama2 pergi bazar Ramadhan, sama2 berbuka puasa..oh i'm sure will miss that moment..


Ok la, di kesempatan ni, sy nak minta maaf la kepada semua readers yang baca blog sy ni , either kamu kenal sy atau x...jika sy ada tersalah kata atau apa2 kesilapan, mohon dimaafkan ye~


Selamat berpuasa k korang! ^^

May you have a bleSsed Ramadhan..
Semoga redha Allah itu mampu kita capai...
Aminn.



Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna,
Agar dapat ku lalui dengan sempurna....



p/S: ce bukak link ni
Kesilapan Kerap dalam Bulan Ramadhan

4 comments:

Mashitah Mustapha said...

slmt mymbut ramadhan jgk!!
do yr best 4 this ramadhan

visitme@FaTiN cOrNeR said...

salam ramadhan..

kekadang tu mmg rindu jgk waktu smbut ramadhan dgn kengkawan..

moga ramadhan kali nie bertambah erti bg kita..

fa-in said...

Meh la kte menghidupkan Ranadhan kareem........
p/s: nak try buat list juge la :)

♥cik shaf♥ said...

@Mashitah Mustapha syukran mashi..insyaAllah..semoga urusan kita dipermudahkan.. :)

@visitme@FaTiN cOrNeR aminnn :)

@fa-in moh2..hehe..list sbg remainder.. ^_-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.