Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Tuesday, July 19, 2011

Twit-twit :)

Salam 'alaik..

Nak cakap,
sy dah rase best dengan twitter :)
hehe..
sebab,
sy dah rase bosan dengan facebook..
tapi tak bolehla nak abandon je FB tu kan sebab kat situ je tempat nak contact dengan kawan2 jauh..

Erm..sekarang sy dah tak privatekan twitter dah..
sebab....rasa tak perlu pun private..
dah takde dah status emo2 kat situ..

So dengan ini sy nak menarik balik kata2 sy before ni iaitu sy tak berminat nak tambah follower kat twitter..
kalo de sape2 nak follow my twitter,silakan :)
tapi tula, bila kita tak privatekan twitter kita, sesapa je boleh follow without approval..
risau gak..tapi takpe kot..bukan ade benda2 penting pon..

Ops, lupa nak bagitau,
my username sama je dengan nama kat facebook..

K..tu je nak inform..
bye2~

5 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wah..ada twitter..

♥cik shaf♥ said...

=D
saje je wat..tapi skrg dh rase best dh men twitter..kalo ko dah de twitter, jgn lupe follow ak taw.. ;)

fa-in said...

shaf,ak rasa dah kurang minat nak tulis status kt fb sbb penangan twitter la ni..huhu

mariyam8585 said...

aku br je wat twitter..
stkat ni, xrasa best pon..
mgkin xexplore lagi kot.

♥cik shaf♥ said...

@fa-in
haha..same ar..sbb kat twitter bleh tulis bnyak2 status dlm 1 masa ^^

@mariyam8585
owh..mula2 dulu sy pon camtu..sbb x faham sgt pasal twitter..bile dah faham, rasa menarik..hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.