Sila tinggalkan jejak kat bawah ni =D

Pages

Saturday, July 23, 2011

Thanx adikku :)








Salam 'alaik...

Cantik tak drawing kat atas tu?
Adik sy yang lukis..ngee ^^
guna paint..
[psttt..sy sendiri pon x pernah pass nak lukis orang guna paint..huhu]

Adik sy tu umur 12 tahun..
dari kecik lagi die memang suka melukis..
saje je mintak die lukis balik gambar sy..heheh

kat bawah ni original picture..


same tak?same tak?

dia tak dapat nak copy tang smile tu sebab susah katanya nak lukis mulut..

Anyway,
Terima kasih adikku, Aiman Shaquan..
ni yg sayang lebih nih! heee
=D



p/s: Bersyukur dengan result exam yang keluar semalam..semoga sem-sem mendatang pun diberikan result yang baik..aminn~

2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

weh..congrates..!!

cantik la pic tu..pndai adik ko lukis..

weh..apsal blog ko cantik2 designnyer..jelesla..aku xpndai buat..hehe

♥cik shaf♥ said...

alhamdulillah..thanx fatin =)

hehe..time kasih2..

design blog?aku amik kat link ni http://www.thecutestblogontheblock.com/
cube la gi kat website tu..bnyk lawa2 ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

::My Birthday::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

BACALAH. KENALILAH. DENGAN BIJAKSANA. SIAPA AKU YANG SEBENAR.

Powered by Blogger.